Αν σχεδιάζετε ένα ρομαντικό δείπνο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, δεν πρέπει να παραλείψετε τα cocktails που θα εντυπωσιάσουν τον/την σύντροφό σας. Πέρα απ’ τα συνηθισμένα και γνωστά, υπάρχουν τα sexy cocktails που απευθύνονται σε ερωτευμένους. Αφροδισιακά ποτά για την πιο ερωτική βραδιά του χρόνου.

-Blushing Geisha

Μια sexy γκέισα που κοκκινίζει στις πρόστυχες σκέψεις σας. Sexy cocktail, γλυκό και φρουτώδες με ένα τόσο δα άγγιγμα από τριαντάφυλλο. Λικέρ Ty Ku με ρόδι –γνωστό αφροδισιακό-, μέλι και αχλάδι. Ένα λατρεμένο ποτό που θα σας κάνει να κοκκινίσετε για τον ίδιο σωστό λόγο.

-Figgy sparkler

Πόσο γιορτινή θα ήταν η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου χωρίς σαμπάνια; Μια απλή συνταγή για ένα απίθανο cocktail. Θα συνδυάσετε τη σαμπάνια σας με χυμό από σύκο, λίγη βότκα και το φίλτρο της αγάπης είναι έτοιμο!

-Brogue

Οι λάτρεις του ουίσκι θα ενθουσιαστούν με αυτό το cocktail. Επιλέξτε το ουσίσκι που αρέσει στον/ στην σύντροφό σας και αναμείξτε το με λεβάντα. Ελάχιστο μέλι και μια νότα εσπεριδοειδών, πιθανόν με μια κουταλιά της σούπας πορτοκάλι… Μαγεία.

-Red Lotus

Ο κόκκινος λωτός είναι ένα αφροδισιακό λιγότερο γνωστό από άλλα, όμως τόσο μα τόσο δυνατό. Αναμείξτε λικέρ από κόκκινο λωτό, με βότκα και χυμό cranberry… και μετά φιληθείτε. Η γεύση…

-Berry Sweetheart

Χαρακτηρίζεται ως γλυκό και αθώο. Είναι ένας απλός συνδυασμός cranberry, μήλου και μελιού. Δεν περιέχει αλκοόλ και γι’ αυτό είναι αθώο. Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε τους ερωτικούς εορτασμούς με πρωινό στο κρεβάτι, βάλτε στον δίσκο…

-Kir και Kir Royale

Διαχρονικό cocktail κρασιού με focus στη γεύση του φραγκοστάφυλου. Το φραγκοστάφυλο λέγεται πως είναι ένα ακόμη αφροδισιακό από εκείνα τα πολύ δυνατά των ψαγμένων εραστών. Η Παρασκευή του είναι εξαιρετικά απλή αφού στην πραγματικότητα προσθέτουμε crème de cassis (λικέρ με βάση τα μούρα) σε λευκό κρασί. Αν το προσθέσετε σε σαμπάνια και όχι σε λευκό κρασί τότε το cocktail σας είναι το kir royale.