Συμβαίνει συνήθως με τις γυναίκες να επιλέγουν ένα cocktail λόγω του ιδιαίτερου ονόματός του ή του χρώματός του. Και τι καλύτερο από έναν άνδρα που έχει προτάσεις να τις κάνει; Τι θα μπορούσε να την εντυπωσιάσει περισσότερο από αυτό; Τι θα έπαιζε καλύτερα με το μυαλό της. Ας δούμε διάφορα cocktails με ιδιαίτερα και παράξενα ονόματα που θα την κάνουν να θαυμάσει τις γνώσεις σας και να υποψιαστεί ότι μαζί σας δεν θα βαρεθεί ποτέ.

-Αποκάλυψη τώρα

Οι φίλοι μας στο εξωτερικό το αποκαλούν Apocalypse Now και είναι ένα cocktail με τεκίλα για βασικό συστατικό του. Περιέχει τεκίλα, irish cream λικέρ και dry vermouth. Είναι αρκετά δυνατό και αυτό οφείλετε να της το πείτε για να αποφασίσει μόνη της αν πράγματι το αντέχει…

-Blood and Sand

Σκοτσέζικο cocktail εμπνευσμένο από την ομώνυμη ταινία. Πρόκειται για έναν συνδυασμό από σκοτσέζικο ουίσκι, με cherry brandy, γλυκό vermouth και χυμό πορτοκάλι. Γλυκόξινο και sexy…

-Χειραψία του διαβόλου

Πίνοντας ένα Devil’s Handshake μοιάζει πραγματικά σαν να κάνεις χειραψία με τον διάβολο. Αμφίβολο το αποτέλεσμα αφού ή θα σε στείλει αν δεν το αντέχεις ή θα ζητήσεις ένα ακόμα αν είσαι συνηθισμένος στα βαριά. Περιέχει τεκίλα, χυμό λάιμ, σιρόπι που το κάνει να ζαλίζει πραγματικά άσχημα και χυμό ανανά. Αν το γαρνίρετε με φρεσκοτριμμένο τζίντζερ θα έχετε κάνει ένα μικρό θαύμα στο ποτήρι της.

-Ο βάτραχος στο μπλέντερ

To Frog in a blender να της το προτείνετε μόνο αν έχει χιούμορ ή αν αντιλαμβάνεται από χιούμορ. Αν είναι να την πιάσουν τίποτα ευαισθησίες και να πρέπει να την παρηγορείτε νυχτιάτικα, καλύτερα να το ξεχάσετε. Προφανώς και δεν φτιάχνεται από βατράχια… Περιέχει πάγο θρυμματισμένο, βότκα, χυμό κράνμπερι και λάιμ. Είναι δροσιστικό και τέλειο.

-Το σημείο G

Το G Spot δεν θα της το προτείνετε ως επιλογή στα πρώτα ραντεβού σας. Αν το μήνυμα που θέλετε να της περάσετε είναι ότι την περιμένει μια νύχτα πάθους και αν βεβαίως έχετε το θάρρος να της πείτε κάτι τέτοιο τότε μπορείτε να την αιφνιδιάσετε παραγγέλνοντάς της αυτό το cocktail χωρίς να την ρωτήσετε. Για να ξέρετε, περιέχει gin, λικέρ Σαμπόρ, σιρόπι και φρέσκο χυμό λάιμ.