Ένας Αμερικανός καταναλωτής πρόκειται να μηνύσει την χειροποίητη βότκα Tito’s υποστηρίζοντας ότι η εταιρεία εξαπάτησε τους καταναλωτές λέγοντάς τους πως είναι χειροποίητη.

Ο Trevor Singleton προσπάθησε για πρώτη φορά να προκαλέσει μια μαζική κινητοποίηση εναντίον της Fifth Generation το 2015, λέγοντας ότι η διαδικασία παραγωγής αυτής της βότκα ήταν «πολύ αυτοματοποιημένη». Όπως υποστήριξε «οι ετικέτες της εταιρείας καθώς και οι διαφημίσεις της κάνουν τους καταναλωτές να πληρώνουν πολύ ακριβά για το υποτιθέμενο χειροποίητο προϊόν».

Ο Singleton είπε ότι η βότκα Tito’s παραπλάνησε τους καταναλωτές της λέγοντας πως είναι χειροποίητη και άρα καλύτερη ποιοτικά με σκοπό να αποσπάσει από τους καταναλωτές μεγαλύτερα χρηματικά ποσά. Όπως μάλιστα ο ίδιος αναφέρει η βότκα κατασκευάζεται σε 10όροφα κτίρια όπου εμφιαλώνουν 500 κιβώτια την ώρα χωρίς σχεδόν καθόλου ανθρώπινη εμπλοκή.

Και ενώ αρχικά οι δικαστές είχα απορρίψει τις κατηγορίες του Singleton, σήμερα όπως αναφέρουν τα διεθνή Μέσα έχει διευθετηθεί η υπόθεση σε ομοσπονδιακό δικαστήριο της Νέας Υόρκης…