Με σκοπό τον εορτασμό του επερχόμενου γάμου του Πρίγκιπα Harry με την ηθοποιό Meghan Markle, το παντοπωλείο Partridges με έδρα το Λονδίνο, λανσάρει ένα νέο London Dry gin…

Το κατάστημα Partridges σε συνεργασία με την Dunnet Bay Distillers βγάζει στην αγορά το gin Chelsea Flower No.2 για να τιμήσει τον επερχόμενο βασιλικό γάμο που θα λάβει χώρα στις 19 Μαϊου 2018. Το gin περιγράφεται από τους κατασκευαστές του ως «κομψό, ήπιο και φτιαγμένο με σώμα και φρεσκάδα».

Το ενλόγω gin προς τιμήν της ένωσης του Πρίγκιπα με την ηθοποιό, δεν έχει ως βάση του απλώς το περγαμόντο αλλά είναι διανθισμένο με νότες από κίτρο, κόλιανδρο, λεμόνι και βανίλια. Προτείνεται μάλιστα να το σερβίρετε με πάγο, παγωμένο πράσινο τσάι του παντοπωλείου με μέλι, σόδα και γαρνιρισμένο με μια φέτα περγαμόντο ή λάιμ…
Το gin ονομάζεται No.2 Chelsea Flower Gin αφού το No.1 βγήκε στην αγορά τον περασμένο Μάιο για τον εορτασμό των 45 χρόνων του παντοπωλείου.

Το κόστος μιας τέτοιας φιάλης αγγίζει τις 29,95 λίρες και η φιάλη είναι χωρητικότητας 500 ml. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι pubs, τα bars και τα εστιατόρια θα παραμένουν ανοιχτά ως τη 1 τη νύχτα το Σαββατοκύριακο του βασιλικού γάμου, μετά από απόφαση της βρετανικής κυβέρνησης να χαλαρώσει τις ώρες για εκείνο μόνο το διάστημα.