Είναι τόσο μοναδικά και τέλεια ροζ που δύσκολα θα της αντισταθείτε! Είναι το πιο καταπληκτικό ροζ από τα ποτά που ξέρετε. Η ροζέ βότκα είναι επιτέλους γεγονός. Χρώμα ροζ παλ και σε βαθμούς αλκοόλ τόσο αισθητά πιο δυνατή από την γνωστή διάφανη βότκα. Γράφει ωραία στο Instagram και μπορεί να γίνει το ποτό σας για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η νέα αυτή βότκα θα είναι σύντομα διαθέσιμη στις κάβες και στα καταστήματα που πωλούν ποτά και είναι ένας συνδυασμός αποσταγμένης βότκας και ροζέ από τη Βόρεια Καλιφόρνια.

 

Και μολονότι είναι ροζέ, η νέα αυτή βότκα θα ταίριαζε τόσο καλύτερα σε σφηνοπότηρο παρά σε ποτήρι κρασιού όπως συνηθίζεται να σερβίρουμε ένα ροζέ κρασί. Η ροζέ βότκα είναι ένα ποτό πολύ πιο δυνατό σε αλκοόλ και γι’ αυτό θα σας μεθύσει πιο γρήγορα. Παρά το γεγονός ότι αρκετοί βιάστηκαν να την χαρακτηρίσουν γυναικείο ποτό, η ροζέ βότκα μόνο κάτι τέτοιο δεν είναι… Όχι πως δεν πίνεται από γυναίκες, αλλά καλό είναι ο ένας από τους δύο να έχει τον έλεγχο.

 

Η ροζέ βότκα στοιχηματίζουμε από τώρα πως θα αποτελέσει τη βάση για τα πιο sexy cocktails της διασκέδασής μας. Σε ωραία ποτήρια και διακοσμήσεις που θα κάνουν το Instagram να ζητά όλο και πιο πολύ…