Είναι δυνατόν η επιλογή του κρασιού που προτιμά να πίνει κάποιος, να μπορεί να προσδιορίσει και στοιχεία της προσωπικότητάς του; Κι όμως γίνεται… Οι red wine drinkers είναι τόσο μα τόσο διαφορετικοί από τους white wine drinkers. Την απόσταση και τις διαφορές ανάμεσα σε εκείνους που προτιμούν να πίνουν λευκό κρασί και σε εκείνους που προτιμούν το κόκκινο, δεν τις σκεφτήκαμε εμείς! Αποτελούν αποτέλεσμα ερευνών και μελετών. Γι’ αυτό παρατηρήστε τι κρασί πίνει αυτός/αυτή που σας ενδιαφέρει για να καταλάβετε τι τύπος είναι…

-Εκείνοι που προτιμούν το κόκκινο κρασί προτιμούν να δειπνήσουν υπό το φως των κεριών. Αντιθέτων εκείνοι που προτιμούν το λευκό κρασί, προτιμούν να δειπνήσουν βλέποντας το ηλιοβασίλεμα.

-Εκείνοι που πίνουν κόκκινο κρασί διαβάζουν ρομαντικά μυθιστορήματα ενώ οι λάτρεις του λευκού διαβάζουν περιοδικά και εφημερίδες.

-Όσο για τις σχέσεις; Οι κόκκινοι προτιμούν τις σχέσεις και τους δεσμούς ενώ οι λευκοί τα one-night stands.

-Οι οπαδοί του κόκκινου κρασιού φτιάχνουν το παιχνίδι ενώ οι οπαδοί του λευκού το παίζουν…

-Πρακτικοί τύποι όσοι επιλέγουν το κόκκινο κρασί… πιο της στιγμής όσοι επιλέγουν το λευκό.

-Ο τύπος που πίνει κόκκινο κρασί θα προτιμήσει διακοπές στο Παρίσι! Ο άλλος που πίνει το λευκό θα πάει στην Τοσκάνη! Άλλωστε οι πρώτοι είναι και πιο ρομαντικοί σε σχέση με τους δεύτερους όπως μαρτυρούν οι έρευνες.

-Οι λάτρεις του κόκκινου κρασιού θα σας τα πουν όλα τα εσώψυχά τους. Οι λάτρεις του λευκού όμως δεν μιλούν και προτιμούν να ακούνε.

Οι γυναίκες που πίνουν κόκκινο κρασί θέλουν τον άνδρα να φοράει κασκόλ ενώ οι γυναίκες που πίνουν λευκό κρασί, τον θέλουν πιο λιτό, κομψό και με κοστούμι.

-Όσοι πίνουν κόκκινο κρασί λέγεται πως είναι πιο βαθιά σκεπτόμενοι και φιλοσοφημένοι σε σύγκριση με τους άλλους που γεμίζουν τα ποτήρια τους με λευκό κρασί.

-Στις παρέες και στα party οι λάτρεις του κόκκινου κρασιού θα κάνουν μερικές ωραίες συζητήσεις. Η ψυχή της παρέας όμως και εκείνος που θα δώσει ζωή στο party είναι αυτός που πίνει το λευκό!

-Εκείνοι που προτιμούν να πίνουν κόκκινο κρασί είναι πιο συγκρατημένοι στο γέλιο ενώ εκείνοι που προτιμούν το λευκό κρασί γελούν δυνατά και με την ψυχή τους.

-Οι γυναίκες που πίνουν κόκκινο κρασί συνηθίζουν να φορούν άνετα παπούτσια. Οι γυναίκες που πίνουν λευκό κρασί προτιμούν τα ψηλοτάκουνα.

-Οι λάτρεις του κόκκινου κρασιού γράφουν με πένες και θέλουν το φαγητό τους ζεστό. Οι λάτρεις του λευκού γράφουν στο κινητό ή στον υπολογιστή και θέλουν το φαγητό τους πικάντικο.

-Λογοτεχνία οι κόκκινοι… Κινηματογράφο οι λευκοί. Συζητήσεις στο τραπέζι οι κόκκινοι… chat στο ίντερνετ και στο τηλέφωνο οι άλλοι. Σπίτι και τζάκι οι κόκκινοι… party και μόνο party οι λευκοί.

-Πολλά ρούχα και αξεσουάρ οι κόκκινοι… λίγα, καλά και sexy οι λάτρεις του λευκού!