Η Άνοιξη είναι η εποχή που μαζί με τη φύση ανθίζουμε κι εμείς. Οι μελισσούλες, τα λουλουδάκια, οι έρωτες και τα μυαλά που δεν συγκεντρώνονται. Αν ακόμα δεν έχεις μπει στην εποχή της ευφορίας και της άνθισης, πιες ένα από τα cocktails που σου προτείνουμε και σύντομα θα βλέπεις κι εσύ πεταλουδίτσες κίτρινες, κόκκινες και ίσως μοβ. Cheers!

-April rain

Απριλιάτικη βροχή το λένε και είναι τόσο δροσιστικό και απολαυστικό που δεν θα μείνεις μόνο σε ένα. Θα χρειαστεί να αναμείξεις βοτκα, μαρτίνι και χυμό λάιμ. Αν θέλεις να πασπαλίσεις με ζάχαρη το χείλος του ποτηριού σου θα κάνεις τον συνδυασμό ακόμα πιο απολαυστικό όπως και τα φιλιά που θα δώσεις στο έτερόν σου ήμισυ.

-Lavender lemon drop

Η λεβάντα είναι χρώμα και άρωμα της Άνοιξης. Σε συνδυασμό μάλιστα με το δροσερό λεμόνι, είναι ακαταμάχητη και απολαυστική. Θα χρειαστείς βότκα, χυμό από ένα λεμόνι, φύλλα λεβάντας και σιρόπι… θρυμματισμένο πάγο μην ξεχάσεις και κοντούλι καλαμάκι.

-Easter Bunny

Μπορεί το όνομά του να είναι πασχαλιάτικο αλλά μόνο στην κατάνυξη των ημερών δεν θα σε βάλει αυτό το κατά τα άλλα ανοιξιάτικο cocktail. Μάλιστα είναι αρκετά βαρύ αφού στην πραγματικότητα πρόκειται για μείξη γλυκών ποτών που όπως καλά γνωρίζει βαράνε αλύπητα στο κεφάλι. Θα χρειαστείς βότκα, cherry brandy, σιρόπι σοκολάτας και λίγο Bailey’s…

-English Rose

Για δοκίμασε να αναμείξεις στο σέικερ gin, μαρτίνι, apricot brandy, χυμό από λεμόνι και γρεναδίνη και αν στα επόμενα 5 λεπτά η διάθεσή σου δεν είναι παράλογα ανθισμένη και καλή, ε… φτιάξε ένα ακόμη.

-Yellow bird

Τι κάνει η Άνοιξη στην πραγματικότητα; Προλογίζει το καλοκαίρι που ε-ε-έρχεται… Το yellow bird είναι ένα cocktail τόσο ανοιξιάτικο όσο και καλοκαιρινό. Θα χρειαστείς ρούμι λευκό και κόκκινο, Galliano και χυμό από ένα πορτοκάλι και ένα λάιμ. Παγάκια, κερασάκια, ομπρελίτσες και καλή διάθεση.