Κι όμως τα ζώδια δεν προδίδουν μόνο τα χαρακτηριστικά μας… Το αν είμαστε ευχάριστοι στην παρέα, ενθουσιώδεις, ρομαντικοί, εκδικητικοί ή «δεν βαριέσαι» είναι το ένα κομμάτι για το οποίο μπορούν να μας πουν τα ζώδια… Το άλλο είναι οι προτιμήσεις μας στο αλκοόλ. Ας δούμε τι ποτά πίνουν οι εκπρόσωποι του ζωδιακού.

-Κριός

Οι Κριοί του δίνουν και καταλαβαίνει αφού όπως λέγεται προτιμούν τα σκληρά ποτά. Ουίσκι, βότκα και ό,τι άλλο με μεγάλη περιεκτικότητα σε αλκοόλ και πολύ συχνά χωρίς καν να βάλουν πάγο… Οι Κριοί γενικά δοκιμάζουν, οπότε δεν θα πουν όχι στο πιο παράξενο cocktail που θα τους προταθεί.

-Ταύρος

Οι Ταύροι αγαπούν την πεπατημένη. Δεν αλλάζουν εύκολα το ποτό τους και αν έχουν βρει για παράδειγμα την μπίρα που τους αρέσει, δύσκολα θα δοκιμάσουν μια άλλη.

-Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι τα επικοινωνιακά πλάσματα του ζωδιακού και προκειμένου τίποτα να μην τους χαλάσει τη διάθεση δεν κάνουν υπερβολές. Κάπως έτσι ένας Δίδυμος δεν θα ρισκάρει να πιεί κάτι πολύ βαρύ γιατί ο πονοκέφαλος θα του χαλάσει τη διάθεση και δεν θα μιλήσει αρκετά! Θα προτιμήσει ένα ελαφρύ ποτό ίσως με χυμό φρούτων.

-Καρκίνος

Ο Καρκίνος έχει αδυναμία στην τεκίλα αλλά δεν αλλάζει κι αυτός εύκολα τις προτιμήσεις του. Θα πιει τεκίλα με πολλούς διαφορετικούς τρόπους αλλά… τεκίλα.

-Λέων

Περισσότερο από το ποτό τους φτιάχνει το ποτήρι και η εμφάνιση του ποτού τους γενικότερα. Τα λιοντάρια, θα δοκιμάσουν οποιοδήποτε cocktail τους προταθεί, αρκεί να είναι σωστά σερβιρισμένο και το ποτήρι να κάθεται καλά στα πανέμορφα δάχτυλά τους. Όλα για την εικόνα!

-Παρθένος

Κρασί και πάλι κρασί για τον Παρθένο που θα πρέπει να προσπαθήσετε πολύ να τον πείσετε να δοκιμάσει κάτι άλλο.

-Ζυγός

Ο Ζυγός αγαπά την πολυτέλεια και γι’ αυτό δεν αντιστέκεται και στη σαμπάνια. Είναι το ζώδιο που δεν περιμένει επίσημες και ειδικές περιστάσεις για να παραγγείλει σαμπάνια. Αν μπορούσε να αντικαταστήσει με αυτήν όλα του τα ροφήματα, ευχαρίστως θα το έκανε.

-Σκορπιός

Αν δεν είναι sexy δεν το πίνει. Ο Σκορπιός θέλει ό,τι πιο βαρύ, παλιωμένο και σκοτεινό. Ένα σπάνιο και παλιό ουίσκι, μαύρο ρούμι και θα χαμογελάει όλη τη νύχτα…

-Τοξότης

Οι Τοξότες πίνουν και πίνουν πολύ. Δοκιμάζουν τα πάντα και θα παραγγείλουν ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής. Ο Τοξότης θα επαναλάβει πολλές φορές το ποτό που αρχικά παρήγγειλε για να καταλήξει να πίνει ό,τι πει η παρέα. Τα πάντα σε μια μόνο νύχτα!

-Αιγόκερως

Αν τους γαρνίρετε το ποτό τους με πολλά πολλά, θα το θεωρήσουν ύποπτο και θα σας το επιστρέψουν. Δεν τους αρέσει να μπερδεύουν τα ποτά και δεν τους αρέσουν οι γαρνιτούρες και όλα εκείνα τα πρωτότυπα και ευφάνταστα. Less is more για τους Αιγόκερους.

-Υδροχόος

Μπορούν να περάσουν τη νύχτα πίνοντας σφηνάκια, πολλά σφηνάκια κι άλλα σφηνάκια. Ανήσυχα παιδιά που συμπεριφέρονται στο bar σαν να είναι στην πρώτη τους μεταμεσονύχτια εφηβική έξοδο.

-Ιχθύες

Τα ψάρια του ζωδιακού κολυμπούν στο αλκοόλ. Το αγαπούν το αλκοόλ και μπορούν να πίνουν κάθε νύχτα απίστευτες ποσότητες. Προτιμούν τις λεπτές γεύσεις. Γενικά καλό είναι οι Τοξότες και οι Ιχθύες να μην βγαίνουν μόνοι τους ή τέλος πάντων να επιστρέφουν με ταξί.